Hankkeen tiedot

NimiEastwood 2011-2014 Puutuotealan- ja puurakentamisen kasvu- ja kehittämisohjelma
Aloituspäivä1.8.2011
Lopetuspäivä31.12.2014
www-sivutwww.eastwood.fi
TilaPäättynyt
YhteyshenkilöMauno Multamäki
KuvausOhjelman tärkein tehtävä on kannustaa ja tukea puutuoteyritysten ja puurakentamisen kehittämistä ja kansainvälistymistä. Se toteutetaan ohjelman kehittämispäälliköiden ja tarpeisiin hankittavien asiantuntijoiden ja yritysten välisellä yhteistyöllä ja tarkoitukseen hankittavalla kehittämisrahoituksella.

Ohjelman kehittämispäälliköt ja käytettävät asiantuntijat ovat kokeneita ammattilaisia. Heillä on monipuolista kokemusta mm. myynnistä, markkinoinnista, kansainvälisestä toiminnasta, viennistä, yritysten kehittämistoiminnasta ja sen rahoituksesta sekä tutkimustoiminnasta.

Eastwood-ohjelman palvelut ovat luottamuksellisia. Niillä hankittavat asiantuntijat ja taloudelliset lisäresurssit tukevat ja nopeuttavat yritysten kehittämis- ja yhteistyön sekä kansainvälistymisen suunnittelua, käynnistämistä ja toteuttamista sekä uusien yritysten perustamista.
Kehittämistarve.
ToimenpiteetEastwood-ohjelman palvelujen ja sen yhteistyöverkostojen avulla lisätään puuyritysten ja puurakentamisen

* kilpailukykyä markkinoilla
* kehittämistyössä tarvittavaa osaamista
* kansainvälistymistä
* taloudellisia resursseja
* yhteistyötä muiden yritysten kanssa

Projektin kotisivun osoite: www.eastwood.fi
Tulokset.
KumppanitProjektin koordinaattori on Mikkelin Innovaatio ja teknologiakeskus Miktech Oy.
Eastwood-ohjelman toiminta-alue on Etelä-Savo ja Pohjois-Savo.

Ohjelma tekee tiivistä yhteistyötä Joensuun tiedepuisto Oy:n ja Pohjois-Karjalassa toimivien muiden kehittäjäorganisaatioiden kanssa maakuntien välisten yritysverkostojen ja muun yritysten välisen ja yritysten haluaman yhteistyön käynnistämiseksi ja lisäämiseksi.
RahoittajaEAKR 2007-2013