Hankkeen tiedot

NimiIntuitiivinen sähköinen palvelunohjausjärjestelmä
Aloituspäivä1.6.2020
Lopetuspäivä30.9.2021
www-sivut-
TilaPäättynyt
YhteyshenkilöJuhamatti Huusko
KuvausHankkeen tavoitteena on luoda luoda sähköinen ohjausjärjestelmä, jonka avulla yritykset, yrittäjät ja yrittäjiksi aikovat, innovaattorit tai työnhakijat löytävät omien tarpeidensa mukaisen yritystoiminnan asiantuntijan henkilökohtaisten palvelujen ääreen. Näin he voivat kysyä asiantuntijalta suoraan niitä mieltään askarruttavia kysymyksiä, jotka liittyvät yritystoimintaan, yrityksen käynnistämiseen tai liiketoiminnan kehittämiseen tai työllistymiseen/työllistämiseen.
KehittämistarvePohjois-Savon alueella on tarjolla monipuoliset palvelut yrityksille ja yrityksen perustajille. Palvelujen moninaisuus johtaa niiden heikkoon löydettävyyteen ja joskus heikkoon tunnettavuuteenkin. Asiakas ei aina löydä hänen tarpeisiinsa sopivinta asiantuntijaa. Tällä hankkeella haetaan sähköistä ratkaisua palveluohjaukseen. Tavoitteena on luoda sähköinen ohjausjärjestelmä, jonka avulla yritykset, yrittäjät ja yrittäjiksi aikovat, innovaattorit tai työnhakijat löytävät omien tarpeidensa mukaisen asiantuntijan palvelujen ääreen. Tavoitteen saavuttaminen vaatii laajapohjaista tietoa eri sidosryhmien tarpeista ja sitä kautta luotua ymmärrystä sähköisen järjestelmän vaatimuksista. Samalla syntyy tietoa ja ymmärrystä siitä, miten eri palvelutarjoajien nykyiset ohjausjärjestelmät vastaavat työmarkkinoiden tarpeisiin ja miten niitä tulee tulevaisuudessa kokonaisuutena kehittää.

Hanketta on valmisteltu yhdessä Pohjois-Savon ELY-keskuksen kanssa. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä Business Center Pohjois-Savon kanssa. Hankkeen avulla syntyvä ohjausjärjestelmä asemoituu osaksi Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan yrityspalveluita.
ToimenpiteetEnsimmäinen vaihe sisältää laaja-alaisen sidosryhmäkierroksen ja tarvekartoituksen sekä vaatimusmäärittelyn. Toinen vaihe sisältää järjestelmän toteutuksen sekä markkinointisuunnitelman.
Tulokset
Kumppanit
RahoittajaESR Flat Rate 2014-2020