Hankkeen tiedot

NimiHARKKA - Harjoittelusta työelämään muuttuvissa terveysalan toimintaympäristöissä
Aloituspäivä1.10.2018
Lopetuspäivä31.1.2022
www-sivut-
TilaPäättynyt
YhteyshenkilöMaija Suhonen
KuvausHankkeen tavoitteena on kehittää terveysalan korkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen harjoittelukäytänteitä, harjoitteluympäristöjä ja harjoittelunohjausta varmistamaan opiskelijoiden sujuva siirtyminen työelämään:
KehittämistarveHankkeessa kehitetään terveysalan korkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen harjoittelukäytänteitä ja harjoitteluympäristöjä.
ToimenpiteetHarjoittelun ja ohjauksen nykytila kartoitetaan heti hankkeen alussa. Työelämän edustajien kanssa pidetään yhteistyöpäiviä, missä ideoidaan harjoitteluun ja ohjaukseen uusia käytänteitä. Ideoiden pohjalta toteutetaan pilotteja käytänteiden kehittämiseksi.
TuloksetYhteistyössä kehitetään koko maata koskeva toimintamalli terveysalan opiskelijoiden kliinisten ja moniammatillisten taitojen harjoitteluun autenttisissa, simuloiduissa ja digitaalisissa harjoitteluympäristöissä.
KumppanitKajaanin Ammattikorkeakoulu, LAB ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu ,Lapin yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu
RahoittajaESR Flat Rate 2014-2020